Annons

Ex-elfsborgare missar resten av säsongen

Johan Sellberg-Wiland har akutopererat en axel och missar den allsvenska slutspurten.
Fotboll • Publicerad 10 oktober 2018
Foto: Claudio Bresciani/TT

Hammarby meddelar på sin hemsida att målvakten har drabbats av en infektion i axeln och tvingades till en akut operation i dag.

När BT nådde den forne Elfsborgskeepern hade han nyligen fått komma in på vårdavdelningen efter operationen och mådde efter omständigheterna okej.

Annons

– Jag mår bra men ska inte uttala mig så mycket mer än så just nu... jag har precis kommit från operationsbordet och behöver hämta mig, förklarar han.

Målvakten berättar att han kommer ligga inne några dagar för eftervård innan han får lämna sjukhuset. Han hänvisar också för mer information till Hammarby.

– Johan har haft problem med sina axlar i flera år. I början av året gjordes en planerad operation i höger axel för att minska problemen och vi fick ett bra resultat. Dock har besvär i vänster axel uppstått som krävt åtgärder i samband med matcherna, säger Hammarbys medicinskt ansvarige Mikael Klotz, på klubbens hemsida.

Det innebär också att Sellberg-Wiland har gjort sin sista match i allsvenskan för den här säsongen.

Jasmin FrljevicSkicka e-post
Li EdqvistSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons