Annons

Ett lyft för Abbas Hassan

Manchester City eller stanna i Elfsborg? Idag är det en ödesdag för Elfsborgsmålvakten Abbas Hassan.
Sport • Publicerad 31 januari 2008
80 kilo i knäböj var inga problem för Elfsborgs målvakt Abbas Hassan, som går i väntans tider om en eventuell övergång till Manchester City. Här tillsammans med fystränaren Henrik Dagård.
80 kilo i knäböj var inga problem för Elfsborgs målvakt Abbas Hassan, som går i väntans tider om en eventuell övergång till Manchester City. Här tillsammans med fystränaren Henrik Dagård.Foto: PeGe Johansson

I dag är den sista dagen för en eventuell övergång till den engelska Premier Leagueklubben.

Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson tror inte det blir någon affär.

Annons

–Jag sitter inte och väntar på något besked från Manchester City, jag tror inte det blir någon affär, sa han i dag på förmiddagen.

P-G Skoglund, Abbas Hassans rådgivare:

– City måste sälja Andreas Isaksson till Galatasaray, innan det kan bli affär med Elfsborg.

Abbas Hassan själv tränade styrketräning idag. Han verkade obekymrad över all uppståndelse som en eventuell övergång har rönt i media.

På Elfsborgs kansli var det dock lite förväntansfull stämning över vad som ska hända i klubben. Blir det Abbas Hassan till Sven-Göran Erikssons Manchester City och eventuella nyförvärv till Elfsborg?

Men någon presskonferens under dagen i dag var inte planerad vid lunchtid.

PeGe Johansson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons