Annons

Elfsborgs glädjebesked: Ishizaki frisk – åker med till Östersund

En gul påsknyhet från Elfsborgslägret: Stefan Ishizaki är frisk – och redo för spel.
– Jag är med i matchtruppen mot Östersund, säger mittfältsprofilen.
Fotboll • Publicerad 18 april 2019
Foto: Karl-Roger Karlsson

Ishizaki skadade foten i samband med det allsvenska genrepet mot Halmstads BK 23 mars. Ett skadat ledband visade undersökningen, och prognosen sade att mittfältaren skulle missa de fyra första veckorna i allsvenskan.

Men redan mot Östersund, på långfredagen, är Ishizaki tillbaka i matchtruppen. När BT träffar 36-åringen efter skärtorsdagens matchförberedande träning säger han sig vara redo för match.

Annons

– Jag har gjort tre fulla fotbollspass och är uttagen i matchtruppen, sedan får vi så klart se om det blir någon speltid eller inte.

Hur känns foten?

– Jag är friskförklarad och känner ingen smärta, men lite stelhet.

På långfredagen klockan 13.30 spelar Elfsborg borta mot Östersund. Managern Jimmy Thelin har tagit ut en 19-mannatrupp, som brukligt vid bortamatcher.

Med Stefan Ishizaki frisk är bara Per Frick på skadelistan. Däremot är Jesper Manns inte hundraprocentigt frisk än och stannar hemma för att träna i stället för att följa med till Norrland.

Oskar PålssonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons