Annons

Efter titelmissarna – Bayerns tränare lämnar

Fotboll • Publicerad 12 maj 2022
Jens Scheuer lämnar jobbet som tränare i Bayern München efter den här säsongen. Arkivbild.
Jens Scheuer lämnar jobbet som tränare i Bayern München efter den här säsongen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Svenska landslagsbacken Hanna Glas får en ny tränare till nästa fotbollssäsong. På torsdagen meddelade Bayern München att Jens Scheuer lämnar sitt uppdrag efter säsongen.

"Vi vill tacka Jens Scheuer för det arbete han lagt ner de senaste tre åren. Han visade vad som är möjligt med vårt damlag. Framför allt vill vi tacka för den tyska ligatiteln säsongen 2020–2021, som uppnåddes under en väldigt utmanande säsong", säger Karin Danner, chef för Bayern Münchens damsektion, i ett pressmeddelande.

Efter ligatiteln i fjol hade Bayern München stora förväntningar på årets säsong. Men en handfull avgörande förluster inom loppet av bara några veckor släckte hoppet om titlar både i ligan, cupen och Champions League. I tyska Bundesliga står det med en omgång kvar klart att Bayern blir tvåa, bakom Wolfsburg.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons