Annons

Efter skadan – Ekdal missar Serie A-match

Fotboll • Publicerad 22 oktober 2021
Albin Ekdal. Arkivbild.
Albin Ekdal. Arkivbild.Foto: Marco Alpozzi/AP/TT

Albin Ekdal uppges vara skadad enligt italienska medier. Nu meddelar Sampdoria att svensken missar kvällens Serie A-match mot Spezia.

SampNews24 rapporterade i början av veckan att Ekdal åkt på en muskelskada under senaste landslagssamlingen och i söndagens ligamatchen mot Cagliari blev 32-åringen kvar på bänken.

Annons

Enligt sajten har Ekdal tränat på sidan om laget under veckan och prognosen inför kvällens ligamatch ska ha varit god. Men när matchtruppen släpptes stod det klart att mittfältaren inte är med.

Om tre veckor återsamlas svenska herrlandslaget för de avslutande VM-kvalmatcherna. Ekdal är avstängd mot Georgien (11 november) efter det gula kort han drog på sig senast mot Grekland. 14 november väntar en rysaravslutning mot Spanien i Sevilla, som lär avgöra vilket lag som tar sig direkt till VM i Qatar 2022.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons