Annons
Både coachen och ordföranden i Marks seriekollega Akropol misshandlades i sina hem i går.
Sport • Publicerad 23 november 2014

På eftermiddagen ringde det först på hemma hos coach Ali Ghanim.

– Jag var hemma med min fru, min fyraårige son och min syster. Jag ser två vanliga killar och tänker inte en sekund att det ska vara något konstigt. När jag öppnar dörren frågar en av dem om jag är Ali Ghanim, jag svarar ja och då börjar de attackera mig med batong, säger han till Aftonbladet.

Annons

Enligt Ghanim pågick misshandeln i en dryg minut.

– Jag blödde som fan. Det var bara blod överallt så jag fick åka ambulans till sjukhuset. Allt känns lite jobbigt. Jag tar den här smällen. Det enda som gör mig besviken är att det händer framför min son som är fyra år gammal och han mår jättedåligt. Han är inte samma kille längre. Då känner jag vilket helvete jag fått på grund av de här idioterna.

Enligt Aftonbladet skall klubbens ordförande ha attackerats i sitt hem strax efter, med samma tillvägagångssätt.

Coach Ghanim fick lämna sjukhuset efter att ha sytt flera stygn, ordföranden låg fortfarande kvar igår eftermiddag.

– Nu väntar vi bara på polisens utredning. Vi litar på dem. Hela laget är i chock, men vi går starkare ur det här, säger Ghanim.

Johan Rydén
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons