Annons

Dalsjöfors toppar femman

Publicerad 22 augusti 2019

Division V södra, herr

Dalsjöfors–Mariedal 4–1 (2–1)

Annons

Mål: 1–0 Henrik Rönnfalk (3), 2–0 Oliver Gjörloff (14), 2–1 Valon Asllani (16, str), 3–1 Henrik Svedberg (55), 4–1 Henrik Svedberg (80)

Bästa spelare, Dalsjöfors: Hela laget, Mariedal: Oliver Inhammar

Dalsjöfors maskineri fortsätter att tuffa på. De grönsvarta är efter 16 spelade matcher obesegrade och toppar nu division V södra.

– Det är jättestarkt att vara obesegrade, det ger en trygghet, berättar tränaren Morgan Persson efter 4–1-segern på torsdagskvällen mot Mariedal.

Dalsjöfors startade mötet bäst och ledde med 2–0 efter 14 minuter. Någon minut senare blev Henrik Rönnfalk utvisad efter en handssituation i straffområdet. Rött kort och 2–1 genom Asllani på straffen skrämde dock inte hemmalaget.

– Vi gör en riktigt bra match och kontrollerar den även fast vi är en man mindre i 75 minuter. Jag är jättenöjd! säger en nöjd Persson.

Anton WallSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons