West Bromwich hade en 3–0 ledning mot Chelsea i halvtid.
Men innan det var klart hade Chelsea lyckats få till en kvittering.
Fotboll • Publicerad 26 september 2020
West Bromwich deppar efter tappad 3–0-ledning mot Chelsea.
West Bromwich deppar efter tappad 3–0-ledning mot Chelsea.Foto: Nick Potts

De första 27 minuterna av bortamötet med West Bromwich blev en riktig kalldusch för Chelsea.

Nykomlingarna hade då hunnit göra tre mål mot storlaget.

Redan i den fjärde minuten kom 1–0 genom Callum Robinson och 20 minuter senare skickade Robinson in sitt och West Bromwich andra mål i matchen.

I den 27:e minuten fick sedan hemmalaget en hörna. Darnell Furlong nickade bollen vidare mot mål men bollen gick i stället till Kyle Bartley som kunde styra in den i Chelseamålet, som denna kväll vaktas av Wilfredo Caballero.

Chelsea gick efter detta till halvtidsvila med ett 0–3-underläge.

Vad tränaren Frank Lampard sade till Chelseaspelarna i omklädningsrummet inför den andra halvleken verkar ha hjälpt för i den 55:e minuten kom första reduceringsmålet genom Mason Mount.

Och en kvart senare kom 2–3 när Kai Havertz vackert spelade fram till Callum Hudson-Odoi som skickade in bollen i mål.

Det såg sedan länge ut som att West Bromwich ändå skulle ta alla tre poäng men i den tredje tilläggsminuten fanns Tammy Abraham perfekt placerad strax utanför mållinjen för att peta in en snöplig retur från West Bromwich-målvakten Sam Johnstone.

Och i stället blev det 3–3 och delad poängpott.