Annons

Besviken Bahoui lämnar AIK

Det har varit på gång ett tag.
Men på tisdagen bekräftades det: Nabil Bahoui lämnar AIK. Det meddelar det allsvenska fotbollsklubben på sin webbplats.
Anfallaren är själv dock inte nöjd med utgången.
Fotboll • Publicerad 10 januari 2023
Nabil Bahoui lämnar AIK för andra gången i karriären. Arkivbild.
Nabil Bahoui lämnar AIK för andra gången i karriären. Arkivbild.Foto: Stefan Jerrevång/TT

"Vi vill tacka Nabil för tiden i AIK. Han har under lång tid bidragit med mängder av poäng i den svartgula tröjan och vi önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär", säger Manuel Lindberg, vd/klubbdirektör och tf sportchef, i ett uttalande på AIK:s webbplats.

Efter några år i Saudiarabien, Tyskland, Schweiz och Nederländerna återvände 31-årige Bahoui till AIK 2019 och skrev då på ett kontrakt som löpte till och med den 31 december i fjol. Ett kontrakt som nu inte förlängs.

Annons

Men hade Bahoui själv fått bestämma hade det blivit en fortsättning.

”Jag är väldigt besviken över hur detta har skötts, jag har hela tiden velat stanna i AIK, jag har ett stort AIK-hjärta och älskar klubben. Jag hade velat vara med på denna resan med en ny tränare som jag tror mycket på”, skriver han på Instagram.

Och fortsätter:

”Brännan (Andreas Brännström, tränare) har varit tydlig mot mig att han verkligen vill att jag stannar men det är andra i klubben som av någon anledning inte vill ha kvar mig, jag vet vilka det är och jag kommer att prata mer om det framöver.”

Totalt spelade Nabil Bahoui 181 tävlingsmatcher för "Gnaget" och noterades för 67 mål, vilket gör honom till den tionde främsta målskytten i klubbens historia, skriver AIK.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons