Bajrami blev svensk målskytt

Med ett snyggt mål gav Emir Bajrami Sverige ledningen i U21-landskampen mot Finland i Åbo.
Sport • Publicerad 21 augusti 2008

Elfsborgaren vann bollen på mittplan och dribblade en motståndare. Sedan väggspelade han med Pontus Wernbloom och drog på ett skott mot mål. Det blev målvaktsretur och den chippade Emir elegant in i mål. Då var det bara ett par minuter kvar till paus.

– Skönt. Jag är nöjd med målet och med den halvlek jag spelade.

Men till andra halvlek byttes Sebastian Eriksson in på Emirs plats.

– Det var bestämt i förväg för att jag spelat så mycket med Elfsborg den senaste tiden, säger Emir Bajrami.

Sverige höll inte sin ledning länge. Tre minuter in i andra halvlek kvitterade Finland till 1-1 genom Jarno Parikka, vilket blev slutresultatet.

Denni Avdic, den andre elfsborgaren som var uttagen till landskampen, hade lämnat återbud på grund av skada.