Annons

Även Ishizaki kan försvinna

Stefan Ishizaki kan snart vara förlorad för Elfsborg.
– Kommer rätt bud vill jag bli proffs utomlands så fort som möjligt, säger han.
Sport • Publicerad 23 januari 2008

Stefan Ishizaki är intressant på spelarmarknaden. Med ytterligare en landskamp på meritlistan efter landslagslägret omges han nu av spekulationer.

Enligt rykten är Genoa intresserade av dig?

Annons

– Jaså, ja det vore ju kul i så fall. Jag har inte hört något själv, säger Ishizaki.

Genoa är medvetna om Ishizakis kvaliteter då han var utlånad till Serie A-klubben 2004. Han gör heller ingen hemlighet av vad han siktar på.

– Elfsborg och jag har som målsättning att jag spelar utomlands framöver. Men det är många bitar som måste falla på plats innan något sådant är klart.

Elfsborgsmittfältaren förlängde nyligen sitt kontrakt med Elfsborg till 2011, men säger att om ett bud som Elfsborg accepterar dyker upp, tvekar han inte att flytta.

Händer det något innan transferfönstret stänger tror du?

– Nej, det tror jag inte, eftersom det stänger sista januari. Då skulle jag ha hört det från min agent. Nästa chans blir i juli. Nu siktar jag på att göra en bra försäsong med Elfsborg och visa att jag vill vara med i EM-truppen.

Fredrik Nodin
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons