Annons

Annelund blåstes på segern

Ett enda mål satt i premiären. Det blåste in i Annelunds mål.
Sport • Publicerad 17 april 2011

Det kostade laget tre poäng.

– Typiskt premiärer. Vi hade spelet hela första delen och så får de ett skitmål, sade nye Jonas Dahlin, tränare i AIF.

Annons

Blåsten var besvärande. Planen likaså. Det var i alla fall lika för båda lagen.

Att Annelund sedan tar grepp om spelet, för det och har de enda två chanserna som fanns i första halvlek var precis vad hemmalirarna ville. Dock räckte det inte för mål.

Men så plötsligt kom ett inlägg från Falköpings vänsterback. Bollen blåste iväg över Henrik Gustavsson och droppade in i bortre burgaveln. Rent tursamt.

Det blev matchavgörande.

Annelund var tvungna att trycka på i andra halvlek. Det misslyckades laget till stora delar med. Spelet förlades till ett mittfält där passningar inte gick framåt för något av lagen. Det var tråkig premiärfotboll utan målchanser åt något håll.

?Vi har ett ungt lag. De vill mycket och lär sig hela tiden. Ge oss lite tid och vi kommer att utvecklas i rätt riktning, menade Jonas Dahlin.

Åtta man från förra årets Annelund saknades. Det märktes i uppbyggnadsfaserna, där självförtroendet saknades. Det måste till för att Annelund skall knipa poäng i fortsättningen. ?Lennart Odén

Division III, Mellersta

Annelund-Falköping 0-1 (0-1)

Målet: 0-1 (43) Oskar Olausson

Varningar: AIF: Robert Holmén, Falköping: Sebastian Johansson, Alfred Ekholm

Annelunds lag: Henrik Gustavsson, Tobias Andersson, Christian Viitala, micael Andersson, Mattias Pettersson, Johan Holmén, Kristoffer Holmén, Robert Holmén, Alexander Forsberg (Joel Hallenbert, 67), Gustav Carlsson (Anton Holgersson, 75), Stefan Sjöberg

Publik : 225

Knallar

*** Mattias Pettersson

** Christian Viitala

* Robert Holmén

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons