Annons

15 smittade i division 2-lag – match flyttas

Fotboll • Publicerad 7 augusti 2020
Division 2-laget Ahlafors tvingas ställa in en ytterligare match på grund av coronasmitta i laget. Arkivbild.
Division 2-laget Ahlafors tvingas ställa in en ytterligare match på grund av coronasmitta i laget. Arkivbild.Foto: Andreas Hillergren/TT

15 personer i Ahlafors IF:s division 2-lag i fotboll har bekräftats smittade av coronaviruset, enligt Radiosporten. Elva spelare och fyra ledare, varav ingen är allvarligt sjuk, har konstaterats med covid-19, infektionssjukdomen som orsakas av viruset.

– Efter vårt träningsläger för två veckor sedan i Grebbestad har vi råkat ut för en större mängd bekräftade covid-19-fall bland spelare och ledare, säger Ahlafors sportchef Thore Skånberg till Radiosporten.

Det första fallet inom laget konstaterades för drygt en vecka sedan och förra helgens träningsmatch mot division 3-laget Angered Allians ställdes in på grund av sjukdomsfallen. Lördagens seriematch i division 2 Norra Götaland hemma mot Stenungsund är uppskjuten av samma anledning.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons