Annons

Uefa: Tre viktiga möten i nästa vecka

Fotboll • Publicerad 16 april 2020
Nästa vecka håller det Europeiska fotbollförbundet, Uefa, en rad viktiga möten.
Nästa vecka håller det Europeiska fotbollförbundet, Uefa, en rad viktiga möten.Foto: Jean-Christophe Bott/AP/TT

Möten, möten, möten... men kommer det något konkret ut ur dem? Fotbollens makthavare står i ständig kontakt med varandra under coronapandemin och i nästa vecka är förhoppningen att åtminstone ta något beslut och slå fast några riktlinjer.

På tisdag 21 april diskuterar Uefas 55 medlemsförbund hur de inhemska ligorna och de kontinentala turneringarna ska hanteras. Dagen därpå är det klubbarnas och ligornas tur att ventilera synpunkter med Uefa.

Annons

Och på torsdag samlas Uefas exekutiva kommitté över länk för att komma vidare i en mängd spörsmål, i synnerhet kring när de avbrutna säsongerna kan komma i gång – om de ens kan återstartas i vår och sommar.

Mer att prata om: Ska damernas EM-slutspel i Storbritannien flyttas från 2021 till 2022? Ett formellt beslut är inte taget.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons