Annons

Timo Räisänen ramlade av scen – sjöng vidare

Musik • Publicerad 15 juli 2019
Timo Räisänen tappade balansen på scen. Arkivbild.
Timo Räisänen tappade balansen på scen. Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall / TT

Under en spelning i Eskilstuna på lördagen tappade Timo Räisänen balansen och föll handlöst från scenen. Det stoppade dock inte artisten från att fortsätta sjunga, liggandes på rygg.

”Jag förlorade mig i stämningen, vinglade till och föll av den lilla scenen med huvudet före,” skriver Timo Räisänen i ett sms till .

Annons

I som Räisänen själv lagt upp på Instagram syns hur han snabbt kommer på fötterna igen – till publikens jubel. En hjälpsam åskådare på första raden borstar även av sångarens axlar.

Fallet resulterade i ett stort blåmärke på ryggen men sångaren, som befinner sig på Sverigeturné, mår enligt egen utsago toppen ändå.

Timo Räisänen, 39, började som gitarrist och bakgrundssångare i Håkan Hellströms kompband. Han har sedan debuten 2004 gett ut sju soloalbum och har låtar som "Fear no darkness promised child" och "Outcast" i bagaget. Nyligen släppte han singeln "Aldrig långt bort".

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons