Annons

Taylor Swift avslutar Glastonburyfestivalen

Musik • Publicerad 15 december 2019
Taylor Swift uppträdde i Madison Square Garden på sin 30-årsdag. Nästa år är hon ett av Glastonburyfestivalens största namn. Arkivbild.
Taylor Swift uppträdde i Madison Square Garden på sin 30-årsdag. Nästa år är hon ett av Glastonburyfestivalens största namn. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

Taylor Swift kommer att spela sist av alla på söndagskvällen på Storbritanniens största musikfestival Glastonbury i sommar, skriver The Guardian. Hon blir den sjätte kvinnan hittills att vara ett av festivalens huvudnamn, den senaste var brittiska sångerskan Adele 2016.

Festivalen firar 50 år nästa år och Paul McCartney spelar som största namn på lördagen. Förutom Taylor Swift kommer även Diana Ross att spela på söndagen.

Annons

Taulor Swift fyllde 30 år för bara ett par dagar sedan och tidigare i år släppte hon sitt sjunde album "Lover". Det är första gången hon spelar på Glastonbury.

Årets upplaga av Glastonbury hade 175 00 besökare. Nästa års festival äger rum 26–30 juni.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons