Annons
Nyheter

Svullo bättre än pingisfilm

Nyheter • Publicerad 10 januari 2008

Efter extremt lång tid i omklädningsrummet igår så blev det till slut en filmkväll. Jag, Rasmus, Henke och Anders satt hemma hos mig och kollade på Balls of Fury. Vi var alla besvikna. Filmen rekommenderas alltså inte. Hoppas på bättre film ikväll. Eftersom min flickvän har åkt hem till USA på semester i 3 veckor så blir det nog en del svenska filmer framöver. Tror det blir Exit ikväll.

Efter Balls of Fury så blev det ett säkert kort; Agne och Svullo. Jag, Henke, Rasmus och Tim är Svullos största fans. Vi är alla överens om att han var före sin tid. Vi kan alla repliker till Svullo Grisar Vidare utantill. Vi har även lyckats använda dessa repliker i våran vardagsvokabulär. Tror alla andra i laget är trötta på att höra "stick", "käften" och "råttapa" som svar på de flesta frågor som ställs. Med glädje kan jag dock meddela att vi fått med oss Andreas a.k.a Slim i detta vokabulärsanvändande.

Christopher Anrin
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons