Annons

"Stranger things"-trailer tar död på teorier

Tv • Publicerad 14 februari 2020
Nya trailern för "Stranger things" bekräftar Jim hoppers återkomst. Pressbild.
Nya trailern för "Stranger things" bekräftar Jim hoppers återkomst. Pressbild.Foto: Netflix

Rollfiguren Jim Hopper i Netflixsuccén "Stranger things" är inte död när allt kommer omkring. Det har spekulerats kring huruvida rollfiguren, som spelas av David Harbour, skrivits ut ur serien, eftersom han till synes offrade sig för att rädda det lilla samhället Hawkins.

Men tittarna fick aldrig se hur det gick, dock började spekulationerna återigen ta fart när listan över skådespelare till nästa säsong publicerades på filmsajten Imdb.com och David Harbour inte fanns med. I den nya trailern får man dock svaret på vad som hänt Jim Hopper: Han syns straffarbeta i ett snöigt vinterlandskap övervakad av ryska soldater. Seriens skapare, Matt och Ross Duffer, bekräftar att rollfiguren hålls fången på den ryska halvön Kamtjatka, enligt Deadline.

"Vi kan bekräfta att produktionen av 'Stranger things' är i gång igen och vi är otroligt spända. Säsong fyra kommer att bli den största och läskigaste säsongen hittills", skriver bröderna Duffer i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons