Annons

Stranger Things tolkas av svenska fans

Tv/Konst • Publicerad 7 augusti 2019
Den tredje säsongen av "Stranger Things" hade nyligen premiär. Nu ställer en grupp fans i Sverige ut sina konstnärliga tolkningar av serien. Pressbild.
Den tredje säsongen av "Stranger Things" hade nyligen premiär. Nu ställer en grupp fans i Sverige ut sina konstnärliga tolkningar av serien. Pressbild.Foto: Netflix

Ända sedan den första säsongen av Netflix-serien "Stranger Things" sändes 2016 har fans delat med sig av konstnärliga tolkningar av serien i sociala medier.

Nu ska tolkningar från konstnärer och hängivna fans i Sverige ställas ut. Den 15 augusti hålls en utställning på Färgfabriken i Stockholm.

Annons

"Jag gjorde en tolkning av en scen ur serien där jag också uppmanade mina följare att skapa egna tolkningar av samma motiv", säger illustratören Maja Säfström som är en av utställarna, i ett pressmeddelande.

Utställningens utformning kommer i sann "Stranger Things"-anda att vara präglad av 80-talet.

Den tredje säsongen av "Stranger Things" hade premiär den 4 juli.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons