Annons

Stort knarkbeslag i Danmark – 27 gripna

Danmark • Publicerad 15 februari 2020
Köpenhamnspolisen har genomfört ett stort tillslag där 27 personer gripits och stora mängder narkotika beslagtagits. Arkivbild.
Köpenhamnspolisen har genomfört ett stort tillslag där 27 personer gripits och stora mängder narkotika beslagtagits. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Köpenhamnspolisen har genomfört ett stort tillslag där 27 personer gripits och stora mängder narkotika beslagtagits.

Insatsen genomfördes i flera olika städer i Danmark och samarbete med ett stort antal danska och internationella polismyndigheter, skriver Köpenhamnspolisen i ett pressmeddelande på lördagen.

Annons

Polisen uppger inte hur mycket, eller vilken sorts, narkotika det rör sig om, men tillslag har gjorts både till lands och till sjöss.

Köpenhamnspolisen beskriver bland annat att ett Bahamasflaggat fraktfartyg lastat narkotika till två mindre motorbåtar utanför Langeland, att tre personer greps där. Senare frihetsberövades hela besättningen på fraktfartyget, misstänkta för medverkan till narkotikasmuggling.

De gripna kommer att ställas inför domstol under söndagen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons