Annons

Solange bjöd på klubbstämning

Musik • Publicerad 10 augusti 2019
Solange uppträdde på Flamingoscenen på Way Out West i Göteborg på lördagen.
Solange uppträdde på Flamingoscenen på Way Out West i Göteborg på lördagen.Foto: Thomas Johansson / TT

Solange inledde med en visuellt snygg show. En vit uppbyggnad med trappa på scenen kontrasterades av Solange, bandet och hennes dansare klädda i helsvart. Trappan utnyttjades av raden dansare samtidigt som Solange dansade nedanför iförd vida byxor, öppen kavaj och cowboyhatt.

Men början av spelningen plågades av ljudproblem och Solange bad publiken att ha tålamod.

Annons

– Hej Way Out West, vi jobbar hårt för att ge er det bästa ljudet vi kan om ni bara håller ut, sade sångerskan.

I videon till ”Binz” från senaste albumet ”When I get home” twerkar Solange själv men under konserten överlät hon det åt en av de kvinnliga dansarna som klädd i vitt skakade loss till publikens jubel.

Solange lider brist på de riktigt stora hitsen och den publik som ögonblicken innan dansade loss på Stormzy stod mestadels stilla. Bristen på välkända låtar kompenserades av showen och Solanges scennärvaro. Stundtals kändes det, med tanke på den långsamma musiken och blåssektionen, som att vara på en rökig jazzklubb i New York.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons