Annons

Roll i Scorseses nya film lottas ut

Film • Publicerad 15 april 2020
Leonardo DiCaprio. Arkivbild.
Leonardo DiCaprio. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT
Robert De Niro. Arkivbild.
Robert De Niro. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Leonardo DiCaprio, Robert De Niro och. . . du? En liten roll i regissören Martin Scorseses kommande film "Killers of the flower moon", i vilken ovan nämnda skådespelare har huvudrollerna, lottas nu ut, skriver Entertainment Weekly.

Utlottningen är del i välgörenhetskampanjen "All in challenge", som samlar in donationer till välgörande ändamål i USA. I gengäld utlovas kändisrelaterade upplevelser i utbyte till en slumpmässigt vald donator.

Annons

– Om du någonsin undrat hur det är att jobba med den store Martin Scorsese är detta din chans, säger DiCaprio i ett videomeddelande.

Filmen bygger på David Granns bok "Killers of the flower moon: Olja, pengar, mord och FBI:s födelse". Den skildrar hur den nyligen grundade federala polismyndigheten FBI utreder ett flertal dödsfall bland Osagefolket i Oklahoma på 1920-talet.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons