Annons

Robyn blir gästdomare i "RuPaul's drag race"

Tv • Publicerad 13 februari 2020
Robyn blir ny gästdomare i amerikanska "RuPaul's drag race". Arkivbild.
Robyn blir ny gästdomare i amerikanska "RuPaul's drag race". Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Svenska artisten Robyn är en av gästdomarna under den nya säsongen av amerikanska realityserien "RuPaul's drag race". Hon får sällskap av bland andra Nicki Minaj, Chaka Kahn och Jeff Goldblum. I den nya trailern för säsong tolv syns Robyn och de andra kända gästerna "svära trohet" till "drag-ruvolutionen".

Realityserien hade premiär 2009 och leds av dragqueen-legendaren RuPaul. De tävlande dragartisterna ska imponera på domarna och klara av diverse utmaningar för att vinna en prissumma på 100 000 dollar.

Annons

"RuPaul's drag race" har vunnit flera Emmystatyetter och gått på export till ett flertal länder. Nylon Mag skriver att utnämningen av Robyn till gästdomare är helt i linje med programmets tradition att ha stora musikaliska divor i juryn, bland andra har Ariana Grande och Lady Gaga tidigare medverkat i serien.

Säsong tolv har premiär i USA den 28 februari. I Sverige sänds serien på Kanal 11 och Netflix.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons