Annons

Polisen släpper bild på misstänkt Ingaröskytt

Brott • Publicerad 9 januari 2020
Polisen har gått ut med en bild på en man som misstänks ha skjutit en kvinna i samband med inspelningen av en musikvideo. Arkivbild.
Polisen har gått ut med en bild på en man som misstänks ha skjutit en kvinna i samband med inspelningen av en musikvideo. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen har gått ut med bild på en man som misstänks ha skjutit en kvinna i samband med inspelningen av en musikvideo, skriver Aftonbladet.

Kvinnan, som höll i filmkameran, sköts på Ingarö i Värmdö kommun utanför Stockholm i början av december. Hon träffades i armen och dumpades framför en ambulans som av en slump befann sig i närheten.

Annons

Mannen misstänks för grovt vapenbrott och grovt vållande till kroppsskada.

– Vi har gått bet på att internt identifiera den här personen, och vi är oerhört angelägna att få prata med honom. Vi vill verkligen reda ut vad som hände vid tillfället. Det som hände var allvarligt, men det kunde ha slutat så mycket värre, säger kriminalinspektör Lars Sandgren till tidningen.

En man i 25-årsåldern är sedan tidigare häktad för grovt vapenbrott i samband med händelsen. En 18-årig man har erkänt brottet, men polisen tror inte att han är skyldig.

Kvinnan mår efter omständigheterna bra, skriver Aftonbladet.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons