Annons

Polisen efterlyser vittnen till Malmömord

Brott • Publicerad 13 november 2019
Stefan Sintéus, kommenderingschef i polisregion Syd. Arkivbild.
Stefan Sintéus, kommenderingschef i polisregion Syd. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen i Malmö efterlyser vittnen till mordet på den 15-årige pojke som sköts till döds i centrala Malmö i lördags. Enligt polisen är man särskilt intresserade av iakttagelser gällande två män som färdats på cyklar mot brottsplatsen i samband med mordet.

Samtidigt får polisregion Syd nu sin utlovade förstärkning för att stävja det organiserade våldet. Bland annat i form av fler poliser och ökad helikopterförmåga.

Annons

"Det här är ett viktigt resurstillskott med uniformerade poliser som syns ute. Det kommer märkas på Malmös gator och torg", säger Stefan Sintéus, kommenderingschef i polisregion Syd, i ett uttalande.

Polisen utlyste tidigare i veckan en särskild nationell händelse där helgens dödsskjutning i Malmö blev droppen som fick bägaren att rinna över. Arbetet går under namnet "Operation Rimfrost".

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons