Annons

Östersunds stadsbussar inställda i halkan

Väder • Publicerad 12 november 2019
SMHI varnar för plötslig ishalka i flera län. I Östersund står all stadsbusstrafik stilla på grund av halkan. Arkivbild.
SMHI varnar för plötslig ishalka i flera län. I Östersund står all stadsbusstrafik stilla på grund av halkan. Arkivbild.Foto: Terje Pedersen/NTB Scanpix/TT

All stadsbusstrafik i Östersund har ställts in på grund av halka, skriver Östersunds-Posten. Då samtliga busslinjer passerar en mycket hal gata i centrala Östersund tas alla bussar ur trafik från och med tisdag förmiddag.

Totalt handlar det om ett 30-tal bussar, rapporterar tidningen.

Annons

Det är inte bara Östersundsborna som kan räkna med hala gator och vägar under tisdagen.

Ett nederbördsområde med snö och regn rör sig över Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten under tisdagen och onsdagen, något som gör att SMHI klass 1-varnar för plötslig ishalka i Norrbottens och Västerbottens kustland och i hela Västernorrlands län.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons