Annons

Ny TV4-bonde efter avhoppet

Tv • Publicerad 9 maj 2019
Linda Lindorff. Arkivbild.
Linda Lindorff. Arkivbild.Foto: Stefan Nilsson/ TT

En 26-årig lammbonde från Norrtälje vid namn Mattias. Det är den nye deltagaren i TV4:s kärlekssåpa "Bonde söker fru". Den nye bonden tar plats i programmet sedan kanalen tvingats sparka ut en av de bönder som var klar för årets säsong, eftersom det framkommit att han redan var upptagen.

I ett berättar programledaren Linda Lindorff att den nya bonden förutom att ta hand om små lamm jobbar som brandman.

Annons

"Han älskar träning och kom 5:a i Fit Model Scandinavia 2018. Efter några år som singel längtar han efter den stora kärleken: en driven och målmedveten tjej som precis som honom gillar att leva ett aktivt liv på landet. Drömmen är att hitta den rätta att bilda familj med och bygga sitt drömhus på familjens ägor", skriver hon.

Anledningen till att böndernas efternamn inte avslöjas av TV4 är en incident 2017 när en av bönderna kontaktades utanför programmet innan inspelningarna drog i gång och därför hoppade av.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons