Annons

Newton-John får tillbaka sin "Grease"-jacka

Nöje • Publicerad 13 december 2019
Olivia Newton-John på en välgörenhetsgala förra året. Arkivbild.
Olivia Newton-John på en välgörenhetsgala förra året. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Den man som ropade in Olivia Newton-Johns skinnpaj från filmen "Grease" för motsvarande 2,8 miljoner kronor har lämnat tillbaka den till artisten.

– Den ska inte hänga i någon miljardärs garderob så att han kan skryta om det på golfbanan, säger den anonyme köparen i ett videoklipp från överlämnandet.

Annons

Den kända jackan var en av de personliga minnessaker som den 71-åriga stjärnan sålde i en välgörenhetsauktion i november. Intäkterna går till en cancerklinik i hennes födelsestad Melbourne, som hon var med och grundade 1992 när hon för första gången diagnostiserades med bröstcancer.

– Det här är så oerhört generöst mot mig. Jag är så tacksam och överväldigad, säger hon i klippet och förklarar att jackan ska hängas upp för allmän beskådan på kliniken.

Förra året berättade Olivia Newton-John att hon återigen diagnosticerats med cancer och att hon genomgick behandling för en tumör i ryggraden.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons