Annons

Mordförsök i bostad – misstänkt eftersöks

Brott • Publicerad 8 februari 2020
Under lördagen larmades polisen till en bostad i Kalmar. En skadad man hittades och en förundersökning om försök till mord har upprättats. Arkivbild.
Under lördagen larmades polisen till en bostad i Kalmar. En skadad man hittades och en förundersökning om försök till mord har upprättats. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen larmades om ett misstänkt våldsbrott i en bostad i norra delarna av Kalmar på lördagskvällen. Där påträffades en skadad man.

– Han tros ha fått sina skador med ett tillhygge och det finns en misstänkt gärningsman, säger Evelina Olsson, polisens presstalesperson.

Annons

TT: Vet ni vem det misstänkte är?

– Vi har fått uppgifter om vem det kan vara, svarar Olsson.

Larmet kom klockan 18.46.

En förundersökning om försök till mord har upprättats. Den skadade mannen fördes till sjukhus i ambulans och polisen ska prata med honom. Bostaden har spärrats av för teknisk undersökning.

Poliser söker efter den misstänkte som ännu inte är gripen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons