Annons

Moras storstjärna förlänger: "Sista säsongen"

Innebandy • Publicerad 5 augusti 2019
Innebandystjärnan Anna Wijk ska flytta till Stockholm och gör sin sista säsong i Kais Mora under hösten och vintern. Arkivbild.
Innebandystjärnan Anna Wijk ska flytta till Stockholm och gör sin sista säsong i Kais Mora under hösten och vintern. Arkivbild.Foto: Ulf Palm / TT

Anna Wijk ser slutet på sin framgångrika innebandykarriär. Den 28-åriga centern har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med Kais Mora, men sedan är karriären troligtvis över.

– Det är sista säsongen. Jag har känt så tidigare också, så man ska aldrig säga aldrig. Men jag kommer flytta till Stockholm (i februari) så det känns som sista säsongen, säger hon till .

Annons

Wijk har tagit flera VM-guld med Sverige, 2015 ledde hon Kais Mora till SM-guld och hon är ansedd som en av världens bästa spelare.

– Jag har ett stort Morahjärta och jag har svårt att se mig i ett annat lag. Jag ser slutet på karriären nu och det vore konstigt att avsluta karriären någon annanstans.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons