Annons

Föremål ofarligt – boende kan återvända hem

Brott • Publicerad 11 december 2019
Ett misstänkt farligt föremål som hittades i Kristianstad sköts sönder av nationella bombskyddets robot. Föremålet visade sig vara ofarligt. Arkivbild.
Ett misstänkt farligt föremål som hittades i Kristianstad sköts sönder av nationella bombskyddets robot. Föremålet visade sig vara ofarligt. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Ett misstänkt farligt föremål som hittades utomhus i ett bostadsområde i Kristianstad sköts sönder av polisen. Nationella bombskyddet kunde därefter konstatera att föremålet var ofarligt.

Fyndet gjordes vid 14.30-tiden och ett område inom 100 meters radie spärrades av. Ett 30-tal personer som evakuerades från ett bostadshus i närheten får nu återvända hem och avspärrningarna kommer att hävas, meddelar polisen på hemsidan.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons