Annons

Misstänkt farligt föremål i Helsingborg

Brott • Publicerad 6 februari 2020
Polisens bombtekniker på plats i Helsingborg där ett misstänkt farligt föremål hittades i ett flerbostadshus i på torsdagskvällen.
Polisens bombtekniker på plats i Helsingborg där ett misstänkt farligt föremål hittades i ett flerbostadshus i på torsdagskvällen.Foto: Johan Nilsson/TT

Ett misstänkt farligt föremål hittades i ett flerbostadshus i Helsingborg vid halv åttatiden på torsdagskvällen, enligt polisen.

Ett tjugotal personer evakuerades från tre av husets sju våningar, samt ytterligare tre från en närliggande fastighet, men de kunde återvända strax efter klockan elva sedan bombskyddet varit på platsen.

Annons

– De boende kan återvända till sina lägenheter, avspärrningarna på fram- och baksidan har plockats ned. Vi håller på och avvecklar arbetet på platsen, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

Föremålet upptäcktes i samband med en insats på adressen. Polisen vill inte svara på vad det var för föremål.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons