Annons

Flera skadade efter masskrock på E18

Olyckor • Publicerad 1 november 2019
En stor trafikolycka inträffade på fredagsmorgonen utanför Karlstad. Arkivbild.
En stor trafikolycka inträffade på fredagsmorgonen utanför Karlstad. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Sju personer fördes till sjukhus med skador, några allvarliga, efter att minst 20 bilar var inblandade i en masskrock på E18 utanför Karlstad. Olyckan inträffade strax före klockan 7 på fredagsmorgonen och enligt räddningstjänsten var det extremt halt på platsen.

– Det är en masskrock med ett 20-tal bilar inblandade varav tre lastbilar. Det var mycket halkigt och dimmigt på platsen, säger Glenn Appel, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Karlstadregionen.

Annons

Ambulanser larmades till platsen och flera personer fördes till sjukhus.

"Sju personer har kommit till sjukhuset, sex män och en kvinna. Blandade skador, lindriga och allvarliga, oklart hur allvarliga", meddelar Centralsjukhuset i Karlstad i en kommuniké.

E18 mellan Karlstad och Kristinehamn var avstängd flera timmar under förmiddagen men vid lunchtid hade bilarna bärgats och vägen röjts så trafiken kunde släppas på igen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons