Annons

Margaux Dietz leder "Hemliga beundrare"

Tv • Publicerad 11 november 2019
Influeraren Margaux Dietz blir ny programledare för "Hemliga beundrare". Pressbild.
Influeraren Margaux Dietz blir ny programledare för "Hemliga beundrare". Pressbild.Foto: Johnny Wohlin/Nent group

Influeraren Margaux Dietz tar över rodret för dejtningsprogrammet "Hemliga beundrare", där den som är hemligt förälskad får erkänna sina känslor i tv. Margaux Dietz har själv följt programmet, berättar hon.

"Jag är ett stort fan av programmet och så imponerad av alla modiga personer som är med och dejtar. Det känns verkligen som att jag och Hemliga beundrare är gjorda för varandra. Nu laddar jag för den grymmaste säsongen någonsin", säger hon i ett pressmeddelande.

Annons

"Hemliga beundrare" vann pris för Årets livsstilsprogram på tv-galan Kristallen 2018. Margaux Dietz har nästan 400 000 följare på Instagram, men det var på Youtube hon slog i genom när hon filmade sin förlossning och förberedelserna inför den 2017. Året därpå ledde hon sin egen webbserie "Partitempen" där hon träffade samtliga dåvarande partiledare inför riksdagsvalet.

Femte säsongen av "Hemliga beundrare" kommer på TV3 och Viaplay i början av nästa år.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons