Annons

"Mamma ljuger" förlänger turnén

Nöje • Publicerad 12 december 2019
Komikern Jan Bylund turnerar vidare nästa höst med sin och Mattias Lundbergs föreställning "Mamma ljuger". Arkivbild.
Komikern Jan Bylund turnerar vidare nästa höst med sin och Mattias Lundbergs föreställning "Mamma ljuger". Arkivbild.Foto: Maja Suslin/TT

Psykologen Mattias Lundberg och komikern Jan Bylund förlänger turnén för sin humorföreställning "Mamma ljuger" till hösten 2020.

Föreställningen är baserad på duons bok med samma titel och går ut på att de avfärdar "mammasanningar", som exempelvis "du kan få fyrkantiga ögon om du sitter för nära tv:n".

Annons

"Vi har haft äran att turnera Sverige runt med vår show och det är så kul att få spendera ännu en höst med att gå till botten med myterna vi mött i våra unga år", säger Mattias Lundberg i ett pressmeddelande.

Turnéplan hösten 2020: 13/10–14/10 Stockholm, 15/10 Visby, 20/10 Eskilstuna, 21/10 Västerås, 22/10 Askersund, 17/11 Linköping, 18/11 Västervik, 19/11 Finspång.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons