Annons

Malmberg sätter upp sommarrevy

Nöje • Publicerad 11 februari 2020
Claes Malmberg, Niklas Holtne och Hanna Lindblad spelar i sommarrevyn "Mitt i planeten". Pressbild.
Claes Malmberg, Niklas Holtne och Hanna Lindblad spelar i sommarrevyn "Mitt i planeten". Pressbild.Foto: Kristoffer Kling

Claes Malmberg är tillbaka med sommarrevyn "Mitt i planeten", som får premiär den 26 juni på Tjolöholms slott. Tillsammans på scen har han med sig musikalartisten Hanna Lindblad och komikern Niklas Holtne.

– Det är en slags blandning av krogshow och nummerrevy. Vi vill göra något som ingen annan sommarteater gör, säger Claes Malmberg till Hallands Nyheter.

Annons

Föreställningen kommer att handla om allt från andlighet och livets mening till vetenskapens utmaningar. Benneth Fagerlunds orkester ska spela revyliknande musik, men också bland andra Dolly Parton, Bob Dylan, rock och gospel.

– Musiken får verkligen vara musik, vi kan gå direkt från en sketch till att köra en Bruce Springsteen-låt bara för att vi känner för det, säger Niklas Holtne.

Revyn spelas fram till den 26 juli.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons