Annons

Lindelöf självkritisk: Kom inte upp i nivå

Fotboll • Publicerad 11 april 2019
Manchester Uniteds Victor Nilsson Lindelöf bakom Barcelonas Luis Suarez.
Manchester Uniteds Victor Nilsson Lindelöf bakom Barcelonas Luis Suarez.Foto: Jon Super/AP/TT

Manchester United-backen Victor Nilsson Lindelöf var mycket självkritisk efter 0–1-förlusten hemma mot Barcelona i Champions League-åttondelen.

– Jag är frustrerad över att inte ha kommit upp i den nivå jag vill hålla, säger svensken till .

Annons

– Jag kunde ha gjort det mycket bättre än jag gjorde idag, men det är fotboll... Ibland spelar du bra, ibland spelar du inte bra.

Lindelöf kan inte lastas för förlusten, för det var framför allt i anfallet där sistapassen inte lyckades som gjorde att United inte lyckades göra mål.

Lindelöf, som fick goda omdömen för sin insats, säger dock:

– Jag missade för enkla passningar – passningar som jag normalt sett inte ska missa – och i såna här matcher är det väldigt viktigt att de sitter. Det går att få ganska bra lägen ifall man kommer igenom deras förstapress.

Manchester United har förlorat fyra av de fem senaste matcherna. Lindelöf är ändå inte orolig.

– Helt klart så vill vi vinna matcherna, men vi i laget vet att vi kan prestera på en bra nivå. Orolig ska man inte vara.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons