Annons

LaGaylia Frazier: Hatar tävlingskonceptet

Först skadade sig "Let's dance"-aktuella LaGaylia Frazier på väg hem från en dansträning.
Nu har en gammal knäskada börjat spöka för artisten.
Tv • Publicerad 4 april 2019
LaGaylia Frazier dansar samba i det kommande avsnittet av "Let's dance".
LaGaylia Frazier dansar samba i det kommande avsnittet av "Let's dance".Foto: Naina Helén Jåma/TT

"Talang"-domaren och artisten LaGaylia Frazier har under de två första avsnitten av "Let's dance" placerat sig i det övre skiktet efter juryns bedömning, men en skada som hon drog på sig efter att ha halkat var nära att sätta stopp för hennes medverkan helt. Läkaren bedömde att ingenting var brutet, hon kunde fortsätta öva och skadan har börjat läka. Nu har i stället ett annat knäproblem från fem år tillbaka börjat ge sig till känna.

– Det hinner inte läka och jag hinner inte vila eftersom att vi repeterar nästan varje dag. Men jag hoppas att det är bättre på fredagskvällen och att jag kan dansa av hela mitt hjärta, säger LaGaylia Frazier.

Ska inte vara ledsen

Annons

Hon försöker att se positivt på situationen, och berättar att hon hämtar kraft från en inspirationsvideo som hon såg för några dagar sedan, vars budskap var att man blir bra på det man gör. Om man övar på att klaga och vara ledsen så blir man bra på det, om man övar på att sprida glädje så blir man bra på det.

– Saker är lite jobbiga för min kropp nu men jag ska inte öva på att vara ledsen, jag ska öva på att dansa, säger hon.

"Hatade Melodifestivalen"

Under det tredje avsnittet kommer hon att dansa samba tillsammans med Tobias Bader. Förra veckan berättade LaGaylia Frazier märkbart rörd om hur hon som sexåring inte fick dansa balett eftersom hon ansågs vara klumpig, och sade även att hon hade problem med sitt självförtroende. Veckans samba tror hon däremot "finns i hennes själ" på ett annat sätt än förra veckans tango.

–  Mitt självförtroende har blivit bättre, men när jag står där på dansgolvet känner jag mig fortfarande nervös, säger hon.

Trots att det hittills har gått bra i tävlingen är hon orolig för att åka ut, då det aldrig går att förutspå hur folket kommer att rösta.

– Jag har aldrig varit en tävlingsmänniska, jag var med i Melodifestivalen två gånger och hatade det. I alla tävlingar ska det alltid vara någon som är bäst och någon som är sämst, jag hatar det konceptet. Jag tycker att man ska försöka släppa taget och bara försöka göra sitt bästa, säger hon.

"Let's dance" sänds fredag 20.00 i TV4.

Sofia Sundström/TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons