Annons

Kissie i ny podd om kroppshets

Nöje • Publicerad 7 november 2019
Bloggaren Alexandra "Kissie Nilsson och kroppsaktivisten Linda-Marie Nilsson medverkar i nya podden "Storleken spelar roll". Pressbild.
Bloggaren Alexandra "Kissie Nilsson och kroppsaktivisten Linda-Marie Nilsson medverkar i nya podden "Storleken spelar roll". Pressbild.Foto: Bauer media

Bloggaren Alexandra "Kissie" Nilsson och kroppsaktivisten Linda-Marie Nilsson har båda utsatts för näthat för sina utseenden. Nu har de bestämt sig för att slå tillbaka i den nystartade podden "Storleken spelar roll".

"Podden tar avstamp i kroppshets och skönhetsideal, men den kommer också att handla om allt annat som vi alla i vårt samhälle mäter i storlek och jämför med varandra. Allt från våra kroppar till våra Instagramkonton, vänskapskretsar och plånböcker. Det är därifrån poddens namn kommer, för i dagens samhälle spelar tyvärr storleken väldigt stor roll på många sätt", säger Linda-Marie Nilsson i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons