Annons

Huka er stjärnor – Gervais leder Golden Globe

Film • Publicerad 12 november 2019
Ricky Gervais. Arkivbild.
Ricky Gervais. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Komikern, regissören och skådespelaren Ricky Gervais kommer att leda nästa års Golden Globe-gala, skriver Variety.

Gervais, som varit värd för galan vid fyra tillfällen tidigare, säger att han fick ett erbjudande han "inte kunde motstå".

Annons

"Men den här gången är verkligen sista gången jag gör det här, vilket skapar förutsättningar för en rolig kväll", säger Gervais i ett uttalande, enligt Variety.

Vid tidigare galor har Gervais inte dragit sig för att dra grova, och inte alltid politiskt korrekta, skämt om allt från filmbranschen i stort till privata skämt om skådespelarna som sitter i publiken. Komikern har i intervjuer själv påpekat att han inte tror att kanalen NBC skulle våga låta honom hålla i galan en gång till. Men så blir det alltså.

"Det finns alltid en påtagligt elektrisk stämning i rummet när Ricky står på scenen. Hans återkomst till Golden Globes kommer med höga förväntningar, säger NBC:s underhållningschef Paul Telegdy, enligt Variety.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons