Annons

"Harry Potter"-spinoff spelas in i vår

Film • Publicerad 5 november 2019
Eddie Redmayne kommer tillbaka som Newt Scamander i den tredje "Fantastiska vidunder"-filmen. Arkivbild.
Eddie Redmayne kommer tillbaka som Newt Scamander i den tredje "Fantastiska vidunder"-filmen. Arkivbild.Foto: Joel C Ryan

Efter flera förseningar kommer den tredje "Fantastiska vidunder"-filmen att börja spelas in i vår, skriver NME.

Plats för inspelningen kommer att vara Rio de Janeiro i Brasilien och originalrollbesättningen med Eddie Redmayne som Newt Scamander, Jude Law som Albus Dumbledore och Ezra Miller som Aurelius Dumbledore är klara för filmen. Det är sedan tidigare klart att även Johnny Depp, som spelar den onda trollkarlen Gellert Gindelwald, kommer tillbaka i den tredje filmen.

Annons

Warner Bros-chefen Kevin Ysujihara har tidigare berättat att den andra filmen i serien, "Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott", inte gick lika bra som förväntat, och att de ville göra "allt rätt" i den tredje filmen.

Filmserien är en spinoff på "Harry Potter"-filmerna, och baseras på JK Rowlings bok "Fantastiska vidunder och var man hittar dem".

Den tredje "Fantastiska vidunder"-filmen, som fortfarande inte har fått en titel, väntas ha premiär den 12 november 2021, enligt NME.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons