Annons

Här är deltagarna i "Big brother"

Nöje • Publicerad 10 februari 2020
Deltagarna i årets "Big Brother". Pressbild.
Deltagarna i årets "Big Brother". Pressbild.Foto: Jakob Dahlström/TV4

Tolv deltagare har nu låsts in i det toppmoderna Big Brother-huset. Deltar i realityserien, som har premiär den 10 februari, gör bland andra 28-åriga Antonia "Anty" Johnson från Umeå, en youtuber med 200 000 följare. 21-årige Mergim Feka från Hässleholm är populär på Tiktok, och beskriver deltagandet i Big Brother som det största och bästa som har hänt honom.

Till det nya Big Brother-gänget hör också 31-årige Alex Manzizila som kom till Sverige från Kongo, fem år gammal, Sami Jakobsson från Köping som var med i dokumentären "Raggarjävlar" och Isabel Pereira från Stockholm, syster till artisten Jireel.

Annons

Den äldste deltagaren är 51-årige göteborgaren Patrik Svensson som är både verksamhetschef och kock. Luleåbon Julia Löfgren växte upp i Estland och Kim Kamal har rötterna i Kurdistan och jobbar som make up-artist.

Deltar gör också: Amilia Stapelfeldt (Stockholm), Elisabeth ”Lisa” Engh (Stockholm), Daniel Glasman (Stockholm), Jasmine Armstrong (Halmstad/Göteborg).

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons