Annons

Hallstensson tar över Mora – siktar på SM-guld

Innebandy • Publicerad 14 november 2019
Ulf Hallstensson och Kais Mora-spelare under SM-finalen mot Täby.
Ulf Hallstensson och Kais Mora-spelare under SM-finalen mot Täby.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Han tränade Kais Mora i slutet av förra säsongen, och var med om att ta ett fjärde SM-silver i följd med innebandyklubben.

Nu återvänder Ulf Hallstensson som tränare för damlaget. Detta efter att ha lämnat Mullsjös herrlag.

Annons

– Det här känns hur bra som helst, säger han till Expressen.

– Målbilden är jättetydlig. Det handlar om att vinna (SM), inte bara att ta sig till Globen. Det här ska bli kul. Jag är laddad.

Hallstensson menar att det var en ansträngd privat situation som gjorde att han lämnade Mullsjö, samtidigt som hela övriga ledarstaben i Mullsjö fick gå för två veckor sedan.

I Mora har Roger Jonsson varit en tillfällig lösning som huvudtränare under hösten. Nu är ordföranden Anders Forsberg nöjd över lösningen med Hallstensson.

– Vi är jättenöjda över att den här möjligheten dök upp. Vi ville ju ha kvar Ulf redan i fjol men då hade han redan kommit överens med Mullsjö, säger ordföranden Anders Forsberg.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons