Annons

"Grotesco"-duo tävlar mot Glans i "På spåret"

Duon Emma Molin och Hanna Dorsin, kända från komikergruppen Grotesco, tävlar mot en annan komiker – Johan Glans – i "På spåret". Han ställer upp för första gången och bildar lag med radioprofilen Farah Abadi.
Nöje • Publicerad 1 november 2019
Hanna Dorsin och Emma Molin återkommer i "På spåret". Arkivbild.
Hanna Dorsin och Emma Molin återkommer i "På spåret". Arkivbild.Foto: Bo Håkansson, Bilduppdraget/SVT

Grupp tre i "På spåret" är även den komikertät och består av flera återseenden. Förutom Emma Molin och Hanna Dorsin så tävlar "Skärgårdsdoktorn"-duon Samuel Fröler och Ebba Hultkvist-Stragne.

Johan Glans fick till synes spontant frågan i Kristian Luuks pratshow "Luuk & Hallberg" i september om att delta i frågesportsprogrammet.

Annons

– Åh gud, vad har jag gjort? sade han sedan.

Samuel Fröler och Ebba Hultkvist-Stragne spelade läkaren Johan Steen och dottern Wilma i SVT:s långkörare i slutet av 1990-talet, men avslöjade i senaste säsongen att de inte hade setts på flera år innan "På spåret."

– Vi har träffats när vi har setts med det gamla gänget. I början höll vi lite kontakt, men det rann liksom ut i sanden, sade Fröler då.

Paret vann en av sina matcher men tog sig inte till slutspel. Även paret Molin och Dorsin deltog i fjol, men vann då inte någon av sina matcher och förlorade sin andra mot vinnarna av säsongen 2017–2018, Johar Bendjelloul och Josefin Johansson, som tävlar i första gruppen i år.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons