Annons

Förare till sjukhus efter stock genom rutan

Olyckor • Publicerad 5 november 2019
En stock från en timmerbil lossnade och krossade framrutan på en bil som körde ner i diket. Arkivbild.
En stock från en timmerbil lossnade och krossade framrutan på en bil som körde ner i diket. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En förare har förts till sjukhus sedan en stock från en timmerbil gick in genom bilens framruta, rapporterar flera medier.

Polisen uppger till TT att mannen som är i 60-årsåldern färdades bakom timmerbilen i Skärblacka utanför Norrköping när stocken plötsligt lossnade. Bilen åkte ner i diket efter att ha träffats av stocken.

Annons

– Han klagade på ryggsmärtor, men han har tagit sig ur bilen på egen hand, så det verkar ha gått bra med tanke på omständigheterna, säger Martin Detterström, vakthavande befäl vid polisen.

Timmerbilen fortsatte köra efter olyckan, och polisen har ännu inte hittat den.

– Patrullerna är fortfarande kvar ute på platsen och har inte återrapporterat vad det blir för brottsrubricering, säger Detterström.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons