Annons

Fynd i Tollarp är inte kvarlevor

Brott • Publicerad 1 december 2019
Frivilligorganisationen Fikk inledde en sökinsats efter kvinnan under helgen. Här frivilliga som söker utmed Vramsån i Tollarp.
Frivilligorganisationen Fikk inledde en sökinsats efter kvinnan under helgen. Här frivilliga som söker utmed Vramsån i Tollarp.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen har spärrat av ett område i Tollarp i nordöstra Skåne efter flera fynd som kan ha samband med den 20-åriga kvinna som anmäldes försvunnen den 23 november.

Polisen klargör på sin hemsida att fynden inte är mänskliga kvarlevor, men berättar inte vad för slags föremål det rör sig om. Fynden ska nu analyseras.

Annons

Under söndagen arbetade kriminaltekniker och ekipage med specialsökhundar på platsen i Tollarps södra delar. Även räddningstjänsten och en helikopter har deltagit i sökandet efter kvinnan. Ett område vid Vramsån förblir avspärrat.

Också frivilligorganisationen Fikk har gjort en sökinsats under helgen.

Polisen efterlyser fler tips. Misstanken är att kvinnan kan ha utsatts för brott. Ärendet är rubricerat som misstänkt människorov.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons