Annons

Fler europeiska stortävlingar ställs in

Golf • Publicerad 17 april 2020
Svenske Alex Norén vann 2018 års upplaga av Europatourtävlingen utanför Paris. I år ställs den in på grund av coronavirusets spridning. Arkivbild.
Svenske Alex Norén vann 2018 års upplaga av Europatourtävlingen utanför Paris. I år ställs den in på grund av coronavirusets spridning. Arkivbild.Foto: Francois Mori/AP/TT

Medan herrarnas USA-tour förbereder sig för att spela golf utan publik i juni ställer Europatouren in fler evenemang. De stora tävlingarna i München och Paris i slutet av juni respektive början av juli blir inte av.

Däremot finns fortfarande förhoppningen om att kunna spela Scottish Open senare i år, så den tävlingen skjuts upp. Scottish Open ligger vanligtvis som genrep till majortävlingen British Open, som i år redan har ställts in på grund av spridningen av coronaviruset.

USA-touren ska återupptas med fyra tävlingar utan publik, med start i Forth Worth 11-14 juni.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons