GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Färre intensivvårdas i Italien

Italien • Publicerad 15 april 2020
En intensivvårdsavdelning i Italien på tisdagen.
En intensivvårdsavdelning i Italien på tisdagen.Foto: Claudio Furlan/AP/TT

Antalet coronadödsfall i Italien uppgick till 578 det senaste rapporterade dygnet, en minskning med 24 fall jämfört med föregående dygn. Det innebär att sammanlagt 21 645 människor avlidit i sviterna av covid-19, enligt Institutet för civilskydd.

Dödstalet har pendlat uppåt och nedåt de senaste elva dagarna. Men antalet nya registrerade fall av smittan – 2 667 – är det lägsta sedan den 13 mars. Över 165 000 personer har konstaterats bära på smittan, omkring 38 000 av dem har sedan friskförklarats.

Drygt 3 000 patienter intensivvårdas i Italien. Antalet intensivvårdspatienter på sjukhusen har minskat tolv dagar i rad.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.