Annons

En allvarligt skadad vid frontalkrock

Olycka • Publicerad 16 juli 2019
En person har förts till sjukhus med ambulanshelikopter efter en frontalkrock på riksväg 42 strax norr om Borås på morgonen. Arkivbild.
En person har förts till sjukhus med ambulanshelikopter efter en frontalkrock på riksväg 42 strax norr om Borås på morgonen. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

En person har förts till sjukhus med ambulanshelikopter efter en frontalkrock på riksväg 42 strax norr om Borås på morgonen.

– Totalt har tre personer skadats i olyckan. En person har flugits in till Sahlgrenska med allvarliga skador, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen region Väst.

Annons

De övriga två inblandade fördes till sjukhus med lindriga skador. Enligt polisen, hade en av bilarna kommit över på sidan för mötande trafik. I nuläget är det oklart vad som gått fel.

Händelsen utreds som en trafikolycka och ingen är delgiven misstanke om brott.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons