Annons

Einár samarbetar med Saucedo och Leksell

Einár plus Danny Saucedo är lika med sant. Nu avslöjar den 16-årige rapartisten att han har flera artistsamarbeten på gång inför sitt kommande album.
Musik • Publicerad 16 augusti 2019
Einár har samarbetat med bland andra Danny Saucedo, Victor Leksell och Dani|M på sin kommande platta.
Einár har samarbetat med bland andra Danny Saucedo, Victor Leksell och Dani|M på sin kommande platta.Foto: Erik Simander/TT

Einár, eller Nils Grönberg som han egentligen heter, är en av de mest strömmade svenska artisterna just nu. Under fredagen släppte han låten "Mamma förlåt" tillsammans med den tidigare Kartellen-medlemmen Sebastian Stakset. För TT avslöjar han nu att han har ännu fler artistsamarbeten på gång inför sitt kommande album.

– Jag har gjort låtar med Danny Saucedo, Victor Leksell, Dani M och massor av "upcoming"-artister, berättar han.

Annons

Än är inget datum satt för albumet, men Einár berättar att de siktar på att släppa skivan i början av hösten. Anledningen till att han har tagit in flera olika artister på plattan är att han vill bredda sin musik och komma med flera olika typer av berättelser.

– Om du är ledsen ska du kunna lyssna på mina låtar, om du sitter i häktet ska du kunna lyssna på min låt på radion och kanske höra om hur du själv lever. Jag vill väcka känslor med min musik och nå ut till alla människor, säger han.

Dessutom har Einár ytterligare en låt på gång med Sebastian Stakset.

– Vi kommer faktiskt att åka in till studion i dag, säger Einár.

Sofia Sundström/TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons